ADPs nye tiltag mod støvproblemer Skrevet 10.09.2018
Test af nyt vandgardin
Da ADP/Fredericia Shipping den kommende tid vil teste et nyt vandgardin er det vigtigt at vi hver især kontakter trafikassistenten på mobil 29692020 hvis vi oplever støvgener. Det er den korrekte indgang til at vi får skabt yderligere opmærksomhed på problemet. ADP er nemlig forpligtet til at orientere Fredericia Kommunes miljøafdeling hver gang der har være henvendelser. Jeg ved godt at vi går vinteren i møde inden længe men jeg vil gerne opfordre vores medlemmer og ikke mindst dem som har deres både liggende i havnen igennem vinteren til at vi holde øje og ikke mindst benytte dette telefonnummer.

Derudover er Fredericia Kommune altid modtagelig for billeder og konkrete eksempler som kan sendes på kommunen@fredericia.dk. Også her skal vi ikke holde os tilbage.

Generelt er problemet at hverken ADP eller Fredericia kommune synes at de får klager fra os. Så vi bliver nødt til at give udtryk for vores utilfredshed via disse 2 indgange. Jo flere henvendelser vi komme med jo mere har vi at snakke om til vores næste møde og jo større kommer støvproblemerne til at fremstå ved kommunen som jo har tilsynet i forhold til miljøgener.

Morten Cederberg og Peter Lund Lorenzen

Læst 141 gange, senest 21.10.2018