Efterårssæson 2018 sparket i gang med maner! Skrevet 18.08.2018
Efterårssæsonen er i gang og alle har efterhånden været på vandet. Vejret har vist sig fra sin bedste side så forholdene er perfekte for yderligere udvikling af færdigheder og sjove timer på vandet. Vel mødt!
Så fik vi sparket sæsonen i gang - og med stil!

Med både VM og NM deltagelse (Oscar og Annelie) i bagagen for vores unge sejlere fik vi startet efteråret med et åben-hus arrangement med venlig støtte fra vores sponsor Frøs Sparekasse som blandt andet stillede med pølsevogn!!

Ca 70 mand var mødt op for at fejre dagen med os og pølsevognen har helt sikkert været noget lettere på hjemvejen, for der var kø i alle de tre timer arrangementet varede.

Bare fordi der var fest betød det ikke at vi ikke kom på vandet. Alle sejlere var ude og lufte jollerne og kapsejlerene havde valgt at lægge en kort bane tæt på land til stor begejstring for tilskuerne. Samtidig fik de fleste af kapsejlerne sved på panden da spiler skulle op og ned ret mange gange! Men det gav bare ekstra appetit til pølserne.

Ungdomsafdelingen takker for den store interesse og vi håber selvsagt at flere har fået interessen i at komme på vandet sammen med os!

Se flere billeder og historier fra arrangementet på vores facebookside her.
Læst 129 gange, senest 01.12.2018