Adgang til klubhuset Skrevet 28.06.2018

Kære FS’er!

Som bekendt har FS opsagt lejemålet af klublokalet i havnehuset pr. 1. juli 2018 og flyttet alle vores aktiviteter til det hus, der indtil nu kun har været benyttet af ungdomsafdelingen.

Dette betyder naturligvis, at vi ikke længere har adgang til det opsagte lokale og at jeres havnekort ikke længere kan bruges der. Havnekortet giver selvfølgelig stadig adgang til toiletter, affaldscontainere, strøm, bom ved slæbestedet, osv., som det altid har gjort.

Adgang til vores ’nye’ klubhus foregår ikke med nøglekort, som vi har anvendt hidtil, men derimod med en elektronisk kodelås. Mange af jer kender sikkert allerede koden, men mange kender den sikker ikke endnu. Oplysning om koden vil blive udsendt pr. mail til alle medlemmer via Conventus, da klubben ikke ønsker, at denne kode skal være kendt uden for medlemskredsen. Derfor vil vi bede jer om ikke at oplyse koden til udenforstående.

Peter Lund Lorenzen
Formandsskabet