Søg Sitemap - Oversigt over siderne Printvenlig side
Adgang til klubhuset Skrevet 28.06.2018

Kære FS’er!

Som bekendt har FS opsagt lejemålet af klublokalet i havnehuset pr. 1. juli 2018 og flyttet alle vores aktiviteter til det hus, der indtil nu kun har været benyttet af ungdomsafdelingen.

Dette betyder naturligvis, at vi ikke længere har adgang til det opsagte lokale og at jeres havnekort ikke længere kan bruges der. Havnekortet giver selvfølgelig stadig adgang til toiletter, affaldscontainere, strøm, bom ved slæbestedet, osv., som det altid har gjort.

Adgang til vores ’nye’ klubhus foregår ikke med nøglekort, som vi har anvendt hidtil, men derimod med en elektronisk kodelås. Mange af jer kender sikkert allerede koden, men mange kender den sikker ikke endnu. Oplysning om koden vil blive udsendt pr. mail til alle medlemmer via Conventus, da klubben ikke ønsker, at denne kode skal være kendt uden for medlemskredsen. Derfor vil vi bede jer om ikke at oplyse koden til udenforstående.

Med venlig hilsen 

Peter Lund Lorenzen
Formandsskabet
Læst 377 gange, senest 15.11.2018
 
Del denne side på Facebook

        Fredericia Sejlklub - Jesper Banks Vej 22, 7000 Fredericia  Se kort    CVR-nr: 73070015   Postadresse: Lupinvej 20, 7000 Fredericia    Send mail til klubben