En fantastisk pinsetur til årøsund lystbådehavn. Skrevet 23.05.2018
Pinseturen blev en fantastisk weekend med fokus på hygge og aktiviteter.
Så er vores pinsetur overstået og vi havde en fantastisk weekend med fokus på hygge og aktiviteter. Vejret viste sig fra den bedste side og alle 10 deltagende både (30 personer inklusiv børn) fik plads ved den samme bro i Årøsund.

Vi startede med kaffe på plænen lørdag kl. 15.00 og efter en kort velkomst og intro var der Stand-up paddle i havnen. Mange fik lejligheden til at prøve den sportsgren som flere og flere efterhånden dyrker. De fleste kom igennem aktiviteten uden at falde i vandet så det var helt fint.

Kl. 18.00 mødes vi ved klubhuset og flere havde deres grill med. Samtidig med at vi grillet vores mad bliver der budt på en velkomstdrink. Snakken og hyggen bredte sig endnu engang og rammerne for en god aften var lagt. Festlighederne stoppede ved 1.30 tiden om natten og nu var det tid til at sove.

Kl. 8.30 om søndagen var de morgenfriske klar til en omgang fitness I det fri og efterfølgende løbetur til dem der havde mod på mere.

Ved middagstid var det officielle program slut og flere valgte at blive til mandag og andre fortsatte til Bogø for at blive der i det fine vejr.

På aktivitetsudvalgets vegne vil jeg gerne sige tak til alle de deltagende medlemmer og på gensyn igen.

Som jeg også nævnte til standerhejsningen er en af målsætningerne for vores klub at få mere sammenhold. Det har vi fået med dem der deltog i arrangementet men der er plads til flere deltagere. Så der blev talt om at vi skal lave en chance mere sidst på sæsonen. Så det er noget vi arbejder videre med og så vil vi efterfølgende melde en dato ud på hjemmesiden.

God sommer..

MVH