Søg Sitemap - Oversigt over siderne Printvenlig side
Sjov fredag aften sejlads Skrevet 14.08.2017
Fredag den 1 september, indbyder vi alle Fredericia sejlklub medlemmer samt Strib bådklub til en sjov og anderledes aften sejlads.
Sejladsen er en tidsbegrænset distancesejlads som går ud på at sejle så langt som muligt og samtidig være tilbage til startpunktet inden for tidsbegrænsningen.

Sejladsen formål er at træne praktisk navigation, vejrbedømmelse og natsejlads, hvor man har muglighed for orienter sig efter fyrvinklerne.

Alle kan deltage, da sejladsen er arrangeret med hovedvægt på at det skal være sjovt og lærerigt natsejlads for sejlerskolen elever.

Startlinjen vil af samme grund være Danmarks længste så der er plads til alle, samt at der vil være mulighed for at få tidsreduktion hvis man starter senere så alle har mulighed for en optimal sejler oplevelse.

Angående målgang vil der være mulighed for alternativ målgang i Middelfart for dem der skal være med til Brandsø rundt om lørdagen. (læs særskilt bestemmelser for dette)

Hvis vejrudsigten melder dårligt vejr vil tidspunkterne for målgang blive ændret, dette vil blive besluttet om onsdagen og meldt ud til alle deltager.

Indbydelse
Tidsplan
Tilmelding
Sejladsbestemmelser
Logbogsblad
baner
Baner til Middelfart, Vigtigt kun for både som skal sejle Brandsørundt
Læst 617 gange, senest 17.01.2019
 
Del denne side på Facebook

        Fredericia Sejlklub - Jesper Banks Vej 22, 7000 Fredericia  Se kort    CVR-nr: 73070015   Postadresse: Lupinvej 20, 7000 Fredericia    Send mail til klubben