Fredericia Sejlklubs Venner Ændret 29.02.2016

Fredericia Sejlklubs Venner er en støtteforening, for Fredericia Sejlklubs Ungdomsafdeling.

Vennerne har igennem mange år givet tilskud til de fredericianske ungdomssejlere.

Det årlige kontingent er 250 kr. og da pengene stort set alle havner i ungdomsafdelingen, så opfordres alle forældre, bedsteforældre m.v. til at melde sig ind. Man kan sagtens være medlem af Fredericia Sejlklubs venner uden at være medlem i sejlklubben.

Medlemsskabet er helt uforpligtende, og dets formål er at være med til at give en ekstra støtte til ungdomssejlerne i Fredericia Sejlklub.

Ønsker du yderligere information om medlemskab, kan du kontakte formand Jacob Høgh Sørensen på tlf 75 95 49 95